20071121

6. uluslararası komedi filmleri festivali


bugün sevgili cep telefonuma gelen mesaja göre bonus kart ile biletler %50 indirimli olarak alınabiliyormuş. reklam oldu gibi artık ama neyseh... bu arada bir filin yönetmen sandalyesine oturuyor gibi yapması pek komik gelmedi bana. siz yine de 23-29 Kasım tarihleri arasında bol bol gülebilirsiniz.

3 yorum:

alperen kahraman dedi ki...

Ben postere yine takıldım. Yine diyorum çünkü komedi filmleri festivali posterlerine her sene takılıyorum. Türsak'a yıllar önce okul projesi yapmıştık. Bir yakınlık kuruldu kurumla, ister istemez. O yüzden pek bi olumsuz eleştiri yapmak istemiyorum ama... Millet! merak ediyorum, çocukluk zekasından çıkmış hanginize komik geldi bu afiş? yönetmen koltuğuna oturan fil durumu.. komik mi? evet bir çocuk oldukça gülebilir. Çocuk filmleri gösterimi olsa bi derece anlaşılabilirdi. Fakat niye buuu? gerekçesini bilen varsa açıklayabilir. hoş olur.

Bu arada, indirim fırsatı da posterin garipliği kadar dikkat çekici. Ben bir kaç kere gittim bu festivalin filmlerine. Oldukça iyilerdi. Gidilesi yani. Keyifli olur.

Giden olursa (tabi ki olacak) buraya yorum yazsın bence. İzlediğimiz komik filmlere dair.

bluretina dedi ki...

ya ben de fili görünce aslında anlamsızlığına koptum. acaba bunu mu hedefledi birileri diyorum. bi de heralde hayvanların insan gibi şeyler yapmaları mizahın en alt kademesinde olabilir. hayır bu fili nerden nası bi kadrajdan dekupe ettiler onu da merak ediyorum. hayvan belki oturmuyordu da biyere biniyordu eh, otobüse fln mesela. bi de yavru bi fil bile o sandalyeden beş kat daha büyüktür heralde. illustrasyon fln olsaydı bi nebze komik olurdu belki karikatür hesabı. ya da hani maskot gibi birşey olsaydı dicem ama afişi görselle ortalamamışlar bile. ben tek bağlantıyı hani fil+m film diye kuruyorum. şimdilik. bu kadar fil okuması yeter. font da harikalar diyarından fırlamış ona bakarsak eheh. neyseh, neyseh...

alperen kahraman dedi ki...

Haha!! düşünemedim bunu bağışlayınız,, tabi yaaa,, fil--- film... :P

Yalnız, çabanı takdir ettim, bu postere hayat getirdin yani..:) artık gülebileceğim bu posteri görünce.. :D

Meslektaşına yardımcı oldun bir nevi, tasarımın bağlamına bir anlam katmanı daha ekledin. Saygıdeğer hocamız Aykut Köksal, foruma el atabilir sayende. Öyle hissediyorum. Onun ilgi alanına giriyoruz. çıkalım hemen :P cız olur.