20071203

Örmeye geldik


Facebook sayesinde gormeyen kalmadi ama ne olur ne olmaz diyerekten buraya da ekliyorum saheserimi :) Boyle birsey yaptim arkadaslar, gulmekte ve guldurmekte oldugumu farkettim ve bunu video yapmaya karar verdim. Eller animasyon, surat tire efekt verilmis gercek goruntu olacak. Simdiden taklitlerimin ciktigini goruyorum. Sultanahmet koftecisi'nin akibetine ugramamak icin erkenden yapayim bitireyim. Sahi, hangisi gercek o koftecilerin yahu?

3 yorum:

arcibi dedi ki...

heyecanla bekliyorum videoları. bir fenomen olabilir.

M.SelimBekil dedi ki...

Yılların Örenbayan'ını görseldeki büste karşılık olarak "Örenadam" olarak değiştirsek nasıl olurdu acaba? Yalnızca bir öneri...

alperen kahraman dedi ki...

Ben sana soyleyeyim abi, orumcek adama dogru gider bu dava. Orumcek adamin eline raki kadehi vermislerdi, bi darbe de burdan olabilir.

Bu logo benim en sevdigim logolardan biridir bu arada. Cocuklugumdan beri beynime kazinmis bir imgedir. Bir anne figuru gibi gordugumden midir ne, ekstra bir yakinlik hissediyorum belki. Yalniz Cem'in saheserinden sonra, emin olun ki bi daha kazinmis oldu beynime. Naaptin kafamdaki ikona,, ne hale getirdin be abi,, napcam ben simdi..

Saka saka.. cok sempatik.