20080314

The Incredible Hulk



Edward Norton Tyler Durden'dan sonra bu sefer de Hulk'a dönüşüyor. Aklımda kalan, canlanan Bruce Banner bu kadar zeki görünüşlü? olmasa da Liv Tyler siyah çerçeveli gözlükleriyle harika bir Emo Betty olmuştur kanımca. Yani bilemiyorum ben Jennifer ablayı pek sevmiyorum, sevmemiştim, böyle bi kıskançlık mıdır, hasetlik midir; neyse. Olsun yani Liv, özlemiştik kendilerini.

Kötü adamımız Tim Roth da tamam görünüyor, korkunç olmuş, iğrenç olmuş (the Abomination) hatta. Gerçi sivri kulaklarını göremedim ben sanki ama, bi de yeşil değil bu ya hmm. Olsun. Sevdim.

Ve yine 13 Haziran'da beyaz perdeye yansıması gereken bir film, bizim buralara Ağustos'da anca geliyor, bizi rapidshare ve torrent linklerine yönlendiriyor, kızıyoruz. (Son zamanlardaki trt2 sinema eleştirmenleri tadında gönderilerimle de buradan tüm msgsü grafik camiasına selam ederim.)

http://incrediblehulk.marvel.com/

4 yorum:

Cem Güney Ceylan dedi ki...

Anlasilan Ang Lee 'nin muhtesem Hulk yorumu amerikalilari rahatsiz etmis. okuz kitle filmin icinde yeterince testosteron, terli t..ak ve kas kokusu bulamayinca yeni bi tane cekelim, gaza gelelim izlerken tireyelim ve kendimize gelelim demis (bi de mumkunse ayni anda...).

gdb dedi ki...

katılıyorum ne güzel demişin cem arkadaşım. bu tür yavşak, şablonlu çizgi uyarlamaların da bıkılmayan bir 'kükült' haline getirilmiş olması da cabası.ayh! kızdım birden!

bluretina dedi ki...

ya şimdi seyretmicanız mı seyretcanız ya kükült kokulu da olsa seyretcağız ve oyea dicaız. sonra bakıcaz çıkış jenerine yazılarına vay dicez baya insan felan.

gdb dedi ki...

sereetmicem! et mıy cem! gerçekten bak!