20080303

Kap10kurt - Dangerseekers



Mathematic genelde uluslar arası müşterilerle çalışan Paris merkezli bir "hareketli görüntü tasarımı" (motion design demek varken) stüdyosu. Son müşterileri de fransız asıllı Kap10kurt olmuş. Klibin yönetmenliğini de The Holograms yapmış. Doğrusu fransızların "bu yüzyıla ait" müzik yapma çabalarına hayranım. Gerçi birrrkaç istisna mevcut; Daft ve Punk gibi ama olsun. "Hepimiz sonuçta insanız" (human after all).

^_^

3 yorum:

Ceren Aksungur dedi ki...

yahu bu tipler the sims karakterlerine benziyo, hareketleri mimikleri falan. fransızların the sims manyağı olduğunu biliyodum da bu denli pes. sims oynaya oynaya beyinleri vakumlanmış kuzum creativityleri düşmüş.

alperen kahraman dedi ki...

evt ya, animasyon tarzi eski geldi bana da. Zaten muzik daha da eski.. Commodore, amiga'nın son dönemi bayaa popülerdi bu müzikler. Çok da bi şey katmamışlar üzerine. Programcı gençler (hatta çocuklar) var bilgisayarda bu tarz müzikleri programlayarak yapan. Coder dedigimiz korkulası kişiler. (Her an bir korsanlık yapabilir ve ya virüs yazabilirler çünkü,, aman..) Çok iyi müzikleri yapıyolar. Demoscene grupları aslında bahsettiklerim. Nette bulursam bi şeyler koyarım.. Ya da aratın demoscene falan diye, çıkar bişiler.

bluretina dedi ki...

kötüleyiciler sizi. ben sevdim bence süper klip haha. renkler fln. ö grafike lö dımtıs*