20080404

karalama online!





karalamadergi.blogspot.com

dergiyle ilgili her türlü bilgi, yanında sıkça sorulan sorular bedava! üstelik şimdi tıklayana geleneksel karalama sergileriyle ilgili çarpıcı açıklamalar, sadece burada!

6 yorum:

jumbrachie dedi ki...

şahane olmuş, çok aydınlatıcı, yapanların yazanların ellerinden öpelim.

Biliyorum burası yeri degil belki ama dün okula geldim, beni eski ögrenci kimligimle bipbipli kapıdan geçirmediler. Çok bozuldum...

Sonra kantinde "kredi kartı geçiyor" yazıyordu. Uuu dedim. inanmadim, denedim, hakkaten geçti.

Bölümde de bir sürü kapı eksilmis, iyi olmuş hoş olmuş herşey ama işte giderek uzaklaşiyor bu okul benden diye okulu suçluyorum kendime yüklenmeyeyim diye... Tabii üzülüyorum.

Şuna bağlayacağım: böyle Karalama gibi aktivitecikler beni okula yakınlaştırıyor...tekrar... Bu cok güzel.. o yüzden çok heycanlandım. Bunu aklına getirenleri,uğraşanları yanaklarından öperim. Gerekirse kahve, kahvede alkol yok diyene bira yanina çerez ısmarlayabilirim.

sevgiler.

selin

mugepekcetin dedi ki...

selinimi bipbipli kapidan gecirmeyen meymenetsiz suratli adamlari da anmadan gecmiyelim;
zira kimligin olsa da otturup gecsende yine de durdurup bakma geregi hisediyorlar, dayanamayip bir sabah 'ya kimlik aktive oldu ki dondu turnike gectim niye hala bakmak isteyip durduruyorsunuz' diye sesimi yukseltim, herif bosbos bakip 'biz burda olmasak iceri kimler girer kimbilir' dedi mavi ekran verip girdim iceri...
'biz burda olmasak bunlar azar' dusuncesinde olan bu yeni ozel guvenlikciler yerine her sabah gunaydin diyen bizden nefret etmeyen eski guvenlikciler olsa...

bu arada karalamaya selam eder, bir sonraki sayida isimi daha suurlu bi sekilde teslim edecegimi teyid ederim-(dileda operim:)
muge

alperen kahraman dedi ki...

-Diğer bazı bölümdaşlarım gibi, okula uzak irtifalarda uçuyorsak da, gözyaşartıcı bombaların tahribatını aşan bu girişime tanık ve denk gelmiş olmak, yüreğimize su serpmiş, ''yeni nesil gençliğinde hiç umut yok'' sözlerini ağızlarından eksik etmeyen saygıdeğer büyüklerimizi de bir nebze olsun tedirgin etmiş bile olabilir.

Sevgili karalama'mızın elimizde büyümesini ve mürüvvetini görmeyi arzu eder, koca adam olup (ya da bagyan, bilemiyorum) çıpıdak çıpıdak toynak sesleriyle rıhtımda koşturduğu günlere tanık olmayı iple çekeriz.

--
Bu arada, kapı girişi, biraz rahatsız bir durum evt,, ama ne üdüü belirsiz insanların başkalarının kartıyla okula girip çıkardıkları saçma ve tehlikeli olayları ve yapılan hırsızlıkları bildigimiz icin, ben sizin kadar kizamiyorum bu duruma... Başımıza kötü bişey gelse piskopat birileri tarafından, ilk güvenlige kızacağız sonuçta, niye bunları alıyonuz okula, tikkat edin falan diye... Rahat yasamamiza imkan vermeyen bir toplumda oldugumuzun altini cizmek ve ustunu forforlu kalemle geçmek istiyorum. Sanirim ne kadar kabullenemesek de kendi hayrimiz icin düzene uymakla mükellefiz yani. Boşuna bu kadar kasmıyo adamlar.

mugepekcetin dedi ki...

guvenlik tabii ki olmak zorunda, yeni guvenligin tavri hos olmayan sey...
emeklilik zamani gelmeden emekli olan-emekli olmak zorunda kalan- ogretim uyeleri, yeni rektorun gelis seruveni ve ozellesen guvenlik vs vs vs...

Delgadinna.blogspot dedi ki...

Kimlik sorunu derken çok gülüyorum..Güvenlik güvenlikte bir yere kadar. Her okula gelişimde 2000 diye bağırmak zorunda kalıyorum. Bir sabahta n'olur şu adamlar yüzümü tanısa beni hemen içeri alsa diye ümit ediyorum..Artık öğrenci sayılmıyoruz. Bize kocaman olduğumuzu hatırlatıyorlar: )

Karalama için heyecanlıyım
Hepimiz birer küçük lamayız!

Burcu Dayanıklı ve Ceren Aksungur'a da binlerce teşekkürlerimi sunmadan yazımı sonlandıramayacağım..

Öpücükler..

alperen kahraman dedi ki...

Evt, o vs. vs.'ler de yaşamamıza rahat vermeyecek olan başka başka şeylerden bazıları... =). Nyse, bari bu çekilen zorluklar bi işe yarasa da suç ve şiddet azalsa diye umalım.

Bu arada,, karalama'nın özlü sözüne bayıldım yahu!! edebiyat parçalamışlar.. şaheser .. kim yazmışsa eline, toynaana sağlık.. =P