20080408

Karalama Sayı F16


Selamlama!

Karalamadergi.blogspot.com'da teknik nedenlerden ötürü duyuru yapamadığımız için, duyuruları bir süreliğine arcibi'den ve mail yoluyla devam ettireceğiz.

Şimdi sadede gelelim:
İkinci karalama sayısının konusu (çok gizli bir toplantı sonucu) belirlendi!

Konu: Uçuş

Konuyu dilediğiniz şekilde, istediğiniz tarafından ele almakta kuşlar kadar özgürsünüz. Karalama yine afiş, illüstrasyon, tipografik çalışma, stencil, kolaj, resim, haiku, minyatür gibi basılabilir tüm çalışma kategorilerine açıktır.

Boyut: A5 (karşılıklı çift sayfa olabilir), baskı: siyah beyaz. İşlerinizi karalamadergi@gmail.com'a jpeg formatında "300 dpi" olarak yollamanız caizdir.

Yazılarınıza gelince; göndereceğiniz yazılar "uçuş" konusu kapsamında olmayabilir, ama dilerseniz de gayet olabilir. Her türlü makale, şiir, yaratıcı fikir ve öneriye açığız. Dergimize bu hususta şimdilik mutlak bir serbestlik, bir polyannalık hakim..

Son başvuru tarihi: 18 Nisan Cuma saat 20:55'dir ve Karalama cumartesileri baskıya girdiğinden dolayı bu saatten sonra gönderilen çalışmalar kabul edilmeyebilir.

Dergiye en fazla üç işle katılabilirsiniz. Sergi için de ilerleyen zamanlarda buradan yapacağımız duyuruyu merakla ya da son derece cool bi tavırla bekleyebilirsiniz.

Karalama herkese iyi uçuşlar diler...

1 yorum:

karalama dedi ki...

karalamadergi.blogspot.com tekrar yayındadır ve teknik sorunları halledilmiştir, bilgilere arz edilir.