20080302

Sizin kafanızdaki şeytan nasıl biri acep?


Bu son 3d modelim. Çok uğraşılmış birşey değil. Sadece kafamdaki şeytanın bir üçboyutlu eskizi diyebilirim. Yapım aşamasında yaşamış olduğum doğa üstü korkunç şeyleri anlatıp canınızı sıkmak istemem:))

Bana göre şeytan, hep anlatıldığı gibi kötü ve kötülük yapmaktan zevk alan, çirkin ve korkunç bir yaratık değil. Tanrı'nın onu ateşten, bizi topraktan yaratmasını hazmedememiş, kibirli, yalancı, kaypak ve belki de korkak bir mahluk. Bu nedenle benim şeytan tasvirim, kordan oluşmuş ve fazla korkutucu görünmeyen insansı bir yaratık oldu.

Siz de kafanızdaki şeytan imgesini anlatmak için resim yapın, şiir yazın, ya da en kısası yorum yazın:))

7 yorum:

bluretina dedi ki...

bence yapım aşamasında yaşamış olduğun doğa üstü korkunç şeyleri anlatmalısın >_<

ahmet arif dedi ki...

malesef anlatamam... hayır hayır anlatamam, siz de yaptığımı yapıp birebir yaşamalısınız.

alperen kahraman dedi ki...

Yakında cin çizmeye başlayacağız.. Elf falan deil ama, bildigin cin.. Bilmiyorum,, yeni nesil uzakdoğu korku filmlerine senaryo olabiliriz.

M.SelimBekil dedi ki...

- Abi ateşin var mı?
- Rööngghhhrrrhh!!!
- Hı? Haa ok değdiriyorum abi.
- Nıırrrnnggghhhhaaahhhhh!!!!!
- Eyvallah abi (sırt sıvazlanır, sigara yanmış vaziyette uzaklaşılır).

Ahmedim ne işin var şeytanla akreple..Güzellikler çizsenize. Kuş çizin, kelebek çizinn, kırlarda möleyen inekleri çizinnn :P

Şaka bir yana hayalimdeki şeytan figürüne yakın olmuş bu. Boynuzları var, közden oluşmuş bir beden vs (Yoksa hepinizin hayalindeki görüntü bu muydu haa!!). Sonraki aşamada senden değişik bir Azrail tasviri bekliyoruz.

Öptüm hepinizi! :)

ahmet arif dedi ki...

ehehehe...
Aslında doğru söylemişsin Selim, böyle dark şeyler yapmak çok hoş olmayabiliyor yapan açısından. Ama harcanan hayvani emeğin karşılığında etkileyici bişey çıksın istiyor insan. Genelde korkunç bir yaratık, çok güzel bir kız ve ya muhteşem bir araba, 3d cilerin bilinçaltı sonucu ortaya çıkan dijital oyuncaklar. Ama ben yaptığım şeye ruh katmaya çalışmaktan zevk alıyorum. Bakınca. aklına yazdığın gibi bir hikaye getirebiliyorsam ne mutlu bana:)))

Yakında hiç göremediğiniz, ve tahmin edemeyeceğiniz değişiklikte cinler ve yaratıklarla karşınızda olacağız... Bekleyin:))

M.SelimBekil dedi ki...

Çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum, arayı fazla soğutmamaya çalış ama :)

ahmet arif dedi ki...

Eyvallah...:)